پیام مسئول دفتر مامایی دانشگاه به مناسبت روز جهانی ماما

بسمه تعالی

بی تردید لحظه های تولد نوزاد ، یکی از حساس ترین ، پر اضطراب ترین و در عین حال ناب ترین لحظه های زندگی بانوان است و حضور آرام بخش و امیدآفرین ماماست که این ثانیه های سنگین را به لطافت و نشاط می کشاند.

ماماها همواره به عنوان حامیان اصلی سلامت زنان، کودکان و خانواده‌ها به شمار می‌آیند و با خدمات متعدد و متنوع خود سلامت آنان را تضمین می کنند.

جامعه نجیب و فرهیخته مامایی در طی سالیان ، ثابت نموده است که با سخت‌ کوشی مسئولانه خود می تواند یکی از ارکان مهم و مستحکم نظام سلامت کشور باشد و اینک که کهنسال شدن جمعیت به دغدغه سیاست گزاران سلامتی کشور تبدیل شده است .

نقش تسهیل گر ماماها در اجرای مواد قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به نقشی بی بدیل و باارزش تبدیل شده است که امید است با توجه مسئولین به دانش ، تجربه و مهارت این قشر خدوم و زحمتکش ، به نتایج مورد نظر قانون دست یابیم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ماما ؛ موفقیت، سلامتی و بهروزی این قشر خدوم در دانشگاه را از درگاه ایزد متعال مسئلت دارم.

شیوا کاظمی
مسئول اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه.