سرپرست مدیریت دانشجویی و رییس اداره تربیت بدنی دانشگاه معرفی شدند.

مرتضی کلهر که قبلا رئیس اداره تربیت بدنی بود از سوی دکتر اختری به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی روز سه شنبه مورخ 6/2/90 در سالن اجتماعات شهدای دانشجوی ساختمان شماره 2 ، مرتضی کلهر به عنوان سرپرست مدیریت امور دانشجویی و احمد مظاهری به عنوان رئیس اداره تربیت بدنی معاونت دانشجویی فرهنگی معرفی شدند.

دکتر حمید رضا اختری معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه در این مراسم ضمن معرفی این دو مسئول جدید گفت : کارکردن در حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی نیازمند عشق و علاقه و همچنین پشتکار  فراوان می باشد که این خصوصیات تاکنون در پرسنل معاونت دانشجویی فرهنگی کاملا مشهود بوده است.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به اینکه در حوزه  این معاونت امکانات رفاهی، فرهنگی و فوق برنامه  دانشجویان مورد توجه قرار می گیرد از همه همکاران خود خواست تا  در تعامل با دانشجویان نهایت دقت را داشته باشند و به درخواست های قابل انجام دانشجویان جامعه عمل بپوشانند.

در این مراسم همچنین احمد مظاهری و مرتضی کلهر در مورد افق های پیش روی حوزه های خود صحبت کردند.