دکتر عبدالحمید ذکایی به عنوان " سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی " دانشگاه منصوب شد/ تقدیر از دکتر مهدی تقدسی

طی حکمی از سوی دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر عبدالحمید ذکایی به عنوان " سرپرست مدیریت اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه " منصوب شد.

دکتر ذکایی متولد ۱۳۴۶  و فارغ التحصیل مقطع فلوشیب فوق تخصصی بیهوشی قلب از دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۸۲ است که دوره پزشکی عمومی و تخصص بیهوشی و مراقبت های ویژه خود را نیز به ترتیب در سال های ۷۱ و ۷۷ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گذرانیده است.

همچنین وی از سال ۷۷ عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد که از سوابق اجرائی او نیز می توان معاون آموزشی گروه بیهوشی ،رئیس بخش آی سی یو بیمارستان آیت ا... طالقانی ، رئیس بخش بیهوشی، بخش آی سی یو و نیز هموویژیلانس بیمارستان امام علی(ع) را نام برد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر مهدی تقدسی عهده دار بوده است که دکتر جلیلی با اهدا لوحی از ایشان تقدیر بعمل آورد.