تلاش معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه جهت آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با استان کرمانشاه

دکتر غلامی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه در مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود بین الملل  گفت: این معاونت  در تمامی زمینه ها در کنار دانشجویان بین الملل می باشد و تلاش می کنیم فرهنگ مردم کرمانشاه را به شما نشان دهیم که سازگاری بیشتری با فضای این استان زیبا پیدا کنید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت:  دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قدمتی بالای ۵۰ سال دارد و دارای ۲۲ رشته تخصصی می باشد و خدمات بهداشتی درمانی را به مردم استان ارائه می کند.

دکتر غلامی بیان کرد: این دانشگاه جزء بهترین دانشگاههای کشور است و بسیاری از تحقیقات دانشمندان آن به ویژه در زمینه تولیدات دارویی به خارج از کشور صادر می شود.

وی افزود: همکاران و اساتید به لحاظ علمی در سطح بالایی هستند و سابقه طولانی در تدریس دارند ، انشاءالله با بهره گیری از این اساتید بتوانید به عنوان یک چهره علمی موفق به کشورتان برگردید.