پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت هفته ملی جمعیت

بسمه تعالی

لازمه پیشرفت در هر کشور استفاده  از تجربیات پیشکسوتان و نیروی جوان می باشد ، به کار گیری سرمایه غیر قابل جایگزین منابع انسانی جوان یکی از مهم ترین فاکتور ها در برنامه ریزی کلان در کشورها می باشد.

سیاست گذاری صحیح در مقوله جوانی جمعیت حایز اهمیت بوده و ثمره آن پویایی و بهره مندی از ظرفیت عظیم نسل جوان می باشد که افق روشنی را برای این مرز و بوم رقم خواهند زد.

در حال حاضر یکی از معضلات پیش روی جوامع مواجهه با پیری جمعیت بوده که هشداری جدی در زندگی فردی و اجتماعی به وجود آورده است.

مسیر آینده و آینده سازان این مسیر را بدون جامعه ای با حضور جوانان با انگیزه که سکان داران این کشور در عرصه های مختلف خواهند بود ،نمی توان تصور نمود.

هفته جوانی جمعیت فرصتی فراهم نموده تا با نگاهی جامع به این موضوع بسیار مهم و بررسی مخاطرات پیش رو در صورت عدم توجه به پیری جمعیت و عواقب ناشی از آن ،با برنامه ریزی و آینده گری ، میهن سربلندمان را همیشه جوان نگاه داریم.

دکتر قباد محمدی