به همت جهادگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه؛ اقشار محروم منطقه آقاجان تحت پوشش خدمات اردوی جهادی قرار گرفتند

جهادگران

به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در تاریخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور جهادگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، اقشار محروم منطقه آقاجان تحت پوشش خدمات اردوی جهادی قرار گرفتند.

به گزارش مفدا کرمانشاه، به همت جهادگران دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، برنامه جهادی بهداشت و درمان در مورخ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ با حضور جهادگران کانون خیریه مددکاری اجتماعی، کانون فعالیت‌های جهادی، معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با همکاری مجمع خیرین سلامت، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، شهرداری منطقه ۸، دانشکده دندانپزشکی، معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت کرمانشاه انجام شد.

در این فعالیت جهادی بیش از ۲۵۰ نفر از اقشار محروم منطقه آقاجان تحت پوشش خدمات اردوی جهادی قرار گرفتند.

خدمات شامل: ویزیت رایگان پزشک عمومی، خدمات دندانپزشکی، پایش و غربالگری سلامت، پایش فشار خون و قند خون و مشاوره و آموزش بهداشت و ارجاع به مراکز بهداشت و درمان و معاینه بینایی سنجی صورت پذیرفت. لازم به ذکر است این فعالیت جهادی با حضور دانشجویان، پزشکان، دندانپزشکان، کارشناسان جهادگر دانشگاه و سایر مسئولین انجام شد. در حاشیه این برنامه بازدید مسئولین استانی نیز با حضور معاون استاندار و فرماندار و سایر مسئولین صورت گرفت