جشن میلاد امام رضا (ع) و بزرگداشت آزادسازی خرمشهر در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه/ گزارش تصویری

در ایام دهه کرامت و در آستانه میلاد باسعادت حضرت علی‌ بن موسی الرضا(ع) و همچنین گرامیداشت آزادسازی خرمشهر، مراسم جشنی با همکاری شورای فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با حضور دکتر محمدی رییس دانشگاه ، معاون دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رییسه دانشگاه، رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان، مدیران ستادی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه در آمفی تئاتر بیمارستان امام رضا (ع)برگزار شد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این مراسم میزبان خادمین حرم مطهر امام رضا (ع) و آئین استقبال از پرچم مطهر بارگاه ثامن الحج (ع) بود.

همچنین در این مراسم سردار شاه ویسی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس به بیان خاطراتی از  ایثار و رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی پرداخت.

در این مراسم از همکارانی که اعضای خانواده آنها در عملیات آزاد سازی خرمشهر در دوران دفاع مقدس جان فشانی کرده اند ، تقدیر به عمل آمد .