مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایگاه استنادی Web Of Science ایندکس شد

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از ایندکس شدن مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایگاه استنادی Web Of Science خبر داد.

دکتر سیروس جلیلی در خصوص کسب این موفقیت گفت: با سابقه ترین مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پایگاه Biossis Citation Index از زیرمجموعه Web Of Science پذیرفته شده و مقالات آن منبعد در ISI ایندکس می شود.

دکتر جلیلی افزود: این ژورنال به عنوان اولین مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با عنوان "بهبود" شروع بکار کرد.

وی در پایان گفت: این موفقیت را که حاصل زحمات اساتید، داوران و همکاران مجله می باشد را به ریاست دانشگاه، اعضای هیات علمی و پژوهشگران دانشگاه تبریک می گویم.

گفتنی است در راستای ارتقاء سطح کیفی و ایندکس در پایگاه های جهانی نام ژورنال از بهار 91 به مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تغییر و ادامه انتشار آن به زبان انگلیسی پیگیری شد.