نشست مشترک رئیس سازمان اورژانس کشور و مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت با رئیس دانشگاه در خصوص پروژه قرارگاه بهداشت و درمان اربعین در پایانه مرزی خسروی

نشست مشترک دکتر میعاد فر رئیس سازمان اورژانس کشور و مهندس حیدری‌پور مدیرکل سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت با رئیس دانشگاه در خصوص پروژه قرارگاه بهداشت و درمان اربعین در پایانه مرزی خسروی صورت گرفت.
 در این جلسه مقرر گردید تا پایان مرداد ماه طبقه اول این پروژه با همت خیرین ساخته شود.

همچنین رئیس و معاون عملیات سازمان اورژانس کشور، به همراه معاون توسعه مدیریت و منابع و رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه ضمن بازدید از ساختمان در حال ساخت اورژانس پیش بیمارستانی کرمانشاه میزان پیشرفت پروژه را از نزدیک بررسی کردند.