تاکید بر تسریع در راه اندازی مرکز تحقیقات در زمینه جمعیت و خانواده در بیمارستان معتضدی کرمانشاه

مرکز تحقیقات بیمارستان معتضدی

سومین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت در سال ۱۴۰۲ با حضور رئیس دانشگاه ، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاور رییس دانشگاه و رییس دفتر ریاست، معاونین بهداشتی ، تحقیقات و فناوری و درمان، و مدیرکل بیمه سلامت استان و مدیران ستادی دانشگاه برگزار شد.

بررسی و آنالیز کارنامه جوانی جمعیت ارسالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در سال گذشته و پیگیری مصوبات و اقدامات انجام شده در حوزه جوانی جمعیت در این نشست صورت گرفت.

تسریع در راه اندازی مرکز تحقیقات در زمینه جمعیت و خانواده در بیمارستان معتضدی کرمانشاه و تهیه محتواهای علمی و آموزشی در خصوص مزایای زایمان طبیعی و در راستای فرهنگ سازی در زمینه جوانی جمعیت و فرزند آوری با قابلیت پخش از رسانه ملی از مباحث مطرح شده در این نشست بود.

همچنین مقرر شد‌ در راستای اجرای فرایند ارجاع و پیگیری زوجین نابارور به سطوح تخصصی، کارشناسی تحت عنوان رابط زوج نابارور در بیمارستان معتضدی مستقر گردد و هر ماه لیست مادران باردار با علائم سقط ، جهت بررسی پرونده الکترونیک پیش از بارداری به واحد مادران شبکه ها جهت بررسی علل سقط ارسال گردد.