کرمانشاه سومین استان برتر کشور در عمل پیوند مغز و استخوان/ انجام ۳۱۶ عمل پیوند مغز و استخوان در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

عمل پیوند مغز و استخوان

دکتر صوفیوند معاون درمان دانشگاه اعلام کرد: کرمانشاه سومین استان برتر کشور در تعداد عمل پیوند مغزاستخوان در سال ۱۴۰۱ می باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰ مرکز فعال پیوند مغزاستخوان (BMT )در ۱۲ استان کشور وجود دارد گفت: مرکز پیوند مغزاستخوان بیمارستان امام رضا(ع) کرمانشاه از سال ۱۳۹۳ با ۶ تخت فعال و با همت آقای دکتر مهرداد پاینده فوق تخصص محترم آنکولوژی شروع بکار کرد و تاکنون ۳۱۶ عمل پیوند مغزاستخوان در این مرکز انجام شده است.

وی افزود:استان کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ با ۶۲ عمل پیوند مغزاستخوان سومین استان برتر کشور بعد از تهران و شیراز می باشد.

دکتر صوفیوند گفت: با توجه به افتتاح بخش پیوند مغزاستخوان اطفال و توسعه فضای درمانی و تجهیز مرکز امیدواریم شاهد ارتقای رتبه ی بخش پیوند و قطب درمانی در غرب کشور باشیم.