انجام آزمایشات غربالگری اولیه و تشخیص ناهنجاریهای ژنتیکی در آزمایشگاه مرکزی با تعرفه دولتی

مستول دفتر مامایی دانشگاه با بیان اینکه معاینات مادران باردار برای بررسی نیازمند انجام آزمایشات غربالگری ناهنجاریهای جنین اعم از سونوگرافی و آزمایشات ژنتیکی است گفت: در حال حاضر در کرمانشاه کلیه بررسی های فوق در کلینیک های بوستان و مهدیه توسط سه نفر فوق تخصص پریناتولوژی انجام می شود.

شیوا کاظمی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: امکانات انجام سونوگرافی ، و آمنیوسنتز نیز در دو کلینیک فوق و نیز بخش بارداری های پرخطر مرکز آموزشی، درمانی امام رضا(ع) نیز انجام میشود.

وی همچنین اعلام کرد: آزمایشات غربالگری اولیه و تشخیص ناهنجاریهای ژنتیکی نیز در آزمایشگاه مرکزی با تعرفه دولتی انجام می شود.

کاظمی یادآور شد: البته طبق مواد 53 و 54 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام روتین این آزمایشات برای همه زنان باردار ممنوع بوده و پرسنل بهداشتی درمانی مجاز به ارجاع مادران برای انجام این آزمایشات نیستند و تنها در صورت اصرار پدر برای انجام آن ، ضروری است پزشک متخصص زنان، آزمایشگاه و رادیولوژی درخواست مادر را در سامانه ملی باروری سالم ثبت کنند.

وی تاکید کرد: انجام این آزمایشات خارج از سامانه مذکور غیرقانونی بوده و قابل پیگیری خواهد بود.