دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیشرو در راه اندازی رشته های دانشگاهی در مقاطع مختلف تحصیلی/ راه اندازی بیش از ۱۵ رشته در دو سال گذشته

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه پیشرو در راه اندازی رشته های دانشگاهی

دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۵ رشته جدید در کرمانشاه راه اندازی شده و یا در حال راه اندازی می باشد .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ نیز پی اچ دی دو رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی و علوم تغذیه در دانشگاه کرمانشاه راه اندازی شد.

به گفته وی در سال ۱۴۰۱ کارشناسی ارشد مدیریت بهداشت و ایمنی محیط زیست ، کارشناسی ارشد خون شناسی آزمایشگاهی و بانک خون ، کارشناس گفتار درمانی ، پی اچ دی پرستاری ، فلوشیپ رادیولوژی مداخله ای ، کارشناسی پرستاری اسلام آباد ، کاردانی هوشبری اسلام آباد و کاردانی اتاق عمل اسلام آباد راه اندازی گردید.

دکتر وزیری افزود: کارشناسی ارشد اقتصاد بهداشت ، کارشناسی ارشد سلامت و رفاه اجتماعی و فلوشیپ کاردیولوژی مداخله ای از جمله رشته هایی هستند که در سال جاری مجوز آن اخذ گردید.

وی با بیان اینکه رشته پی اچ دی مهندسی بافت پس از بازدید گروه بورد وزارتخانه ، تایید شده و در بهمن ۱۴۰۲ دانشجو می پذیرد گفت: رشته پی اچ دی فارماکولوژی نیز مهر ۱۴۰۳ و فارماسیوتیکس نیز پس از بازدید ، تایید شده و مهر ۱۴۰۲ دانشجو می پذیرد.

دکتر وزیری همچنین عنوان کرد:در رشته پی اچ دی اپیدمیولوژی بازدید گروه بورد وزارتخانه انجام شده و هماهنگیهای لازم جهت بازدید کارشناسی ارشد مدیریت فناوری اطلاعات سلامت صورت گرفته است.

وی افزود: تلاش مجموعه دانشگاه و پی گیریهای دلسوزانه همکارانم در معاونت آموزشی قابل تقدیر است امیدواریم روزبه روز شاهد رشد و تعالی دانشگاه باشیم.