گام‌ مهم دانشگاه در بهسازی اورژانس هوایی / اورژانس هوایی جان دوباره گرفت

دکتر قلعه سفیدی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه گفت:  اورژانس هوایی کرمانشاه که نجات بخش مردم در گوشه و کنار استان می باشد پس از بهسازی و تجهیز جان دوباره ای گرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: از آنجایی که برانکارد در اورژانس پیش بیمارستانی برای اعمال حالات مختلف جهت درمان و خدمات شایسته برای بیمارانی از قبیل قلبی، تنفسی، مادران باردار و غیره حائز اهمیت است از این رو برانکارد بالگرد استاندارد شد.

به گفته وی کفپوش عایق الکتریکی؛ این کفپوش قابل شست‌ و شو بوده و در بحث کنترل عفونت بیمار مفید و موثر است و اهمیت دارد و علاوه بر آن می توان با رعایت اصول ایمنی از دستگاه الکترو شوک برای بیماران قلبی با وجود این کفپوش بهره گرفت.

وی همچنین افزود: استنت کپسول اکسیژن؛یکی از ملزومات استاندارد های بالگرد اورژانس هوایی ثابت‌ نگه داشتن کپسول اکسیژن بوده که با نصب و مهار آنها در بالگرد اورژانس هوایی کرمانشاه این مهم نیز صورت گرفت.