فرماندار گیلانغرب:

توجه به منابع انسانی جهت پیشبرد اهداف سلامت شهرستان ، ضروری است

مهندس وحید محمدی فرماندار گیلانغرب در آئین تکریم و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان این شهرستان گفت: توجه به منابع انسانی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان به عنوان بازوان مدیر شبکه جهت پیشبرد اهداف سلامت شهرستان ، ضروری است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه و ضمن قدردانی از زحمات ارزشمند دکتر فتاحی گفت: قطعا خدمات شایسته ای در حوزه بهداشت و درمان ارائه نموده اند که همواره ماندگار خواهد بود.

وی اظهار داشت: جایگاه بهداشت و درمان‌ در شهرستان گیلانغرب به واسطه مسافت و فاصله ای که با مرکز استان دارد متفاوت تر از شهرستانهای دیگر است و می بایست بیش از پیش به آن توجه شود.

مهندس محمدی عنوان کرد: اعتبارات خوبی برای شبکه بهداشت و درمان شهرستان گیلانغرب در سفر ریاست دانشگاه به گیلانغرب جذب شد که لازم می دانم از دکتر محمدی صمیمانه قدردانی نمایم.

وی افزود: از مدیر جدید شبکه انتظار می رود توجه ویژه به نیروهای شبکه داشته باشند چرا که آنها به عنوان بازوان مدیر شبکه می باشند و قطعا تاثیر بسزایی در پیشبرد اهداف سلامت خواهند داشت.