برگزاری شورای هماهنگی بهداشت و درمان نیروی مسلح استان در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

شورای هماهنگی بهداشت و درمان نیروی مسلح استان کرمانشاه در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

این جلسه با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، فرمانده مرکز بهداری غرب نیروی زمینی سپاه،  مشاور رییس و رییس دفتر ریاست دانشگاه، رییس بهداری فراجا، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ،  معاونین دانشجویی فرهنگی و غذا و دارو دانشگاه ، رییس بیمارستان حضرت ابالفضل (ع)، مسئول گردان بهداری ارتش و  مدیران ستادی تشکیل شد.

این نشست به منظور هم افزایی جهت ارائه خدمات مطلوب سلامت به زائرین و تامین سلامت جسمی و روانی زائرین اباعبدالله الحسین (ع) و تقویت هماهنگی‌های بین بخشی و همکاری و هماهنگی مسئولان ذی ربط برگزار شد.

در این جلسه گزارشی از اقدامات انجام شده برای ارائه خدمات مطلوب بهداشتی درمانی در اربعین ۱۴۰۲ ارائه شد،همچنین جمع بندی فعالیت های مربوطه ، مشکلات نسخه الکترونیک، تامین دارو وتجهیزات مورد نیاز، جانمایی و نحوه استقرار بیمارستان های صحرایی ، از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.