انعقاد تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و خانواده نیک اندیش محمدی به نیابت از زنده یاد حاج مصطفی محمدی

تفاهم نامه همکاری مابین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و خانواده نیک اندیش محمدی به نیابت از زنده یاد حاج مصطفی محمدی صبح امروز منعقد گردید.

این تفاهمنامه در زمینه خرید تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز بیمارستان امام رضا(ع) شهرستان روانسر منعقد گردید.

در تداوم مهرورزی و خیر ماندگار نیک‌اندیش حوزه سلامت ، خانواده گرانقدر محمدی مبلغ ۵ میلیارد ریال جهت خرید تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز بیمارستان شهرستان اهدا نمودند.

شایان ذکر است این اقدام خیرخواهانه با همکاری و مشارکت مدیر عامل موسسه خیریه بیمارستانی قدس پاوه صورت گرفت.