مسمومیت ۳۴ نفر بر اثر استنشاق گازکلر در یکی از استخر‌های شهر کرمانشاه

مسمومیت ۳۴ نفر بر اثر استنشاق گازکلر

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : عصر امروز 34 نفر بر اثر استنشاق گاز کلر در یکی از استخر‌های شهر کرمانشاه دچار مسمویت شدند که از این تعداد 6 نفر در بیمارستان بستری شدند .

دکتر قلعه سفیدی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : در این حادثه که بر اثر نشت کلر از داخل مخزن و لوله‌های انتقال آن به داخل محوطه استخر رخ داده است ۳۴ نفر از بانوان از گروه‌های سنی مختلف دچار مسمومیت شدند .

دکتر قلعه سفیدی افزود: دو نفر در بیمارستان محمد کرمانشاهی و ۴ نفر در بیمارستان امام خمینی(ره) کرمانشاه بستری شدند که حال بستری شدگان مساعد گزارش شده است .

به گفته وی از این تعداد ۱۸ نفر به بیمارستان شهدا مراجعه کردند و به صورت سرپایی پس از دریافت خدمت درمانی مرخص شدند و ۱۰ از نفر از مسموم شدگان با استقرار آمبولانس های اورژانس در محل حادثه خدمات اکسیژن تراپی دریافت کردند و درمان شدند .