افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

درخشش واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کشور

درخشش واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانها

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از درخشش واحدهای توسعه تحقیقات بالینی مراکز آموزشی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در کشور خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه د️کتر جلیلی در خصوص این خبر گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتایج ارزیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی بیمارستانهای آموزشی دانشگاههای علوم پزشکی را بر اساس فعالیتهای سال ۱۴۰۱ ، منتشر نمود. که خوشبختانه واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های آیت اله طالقانی و امام علی (ع) رتبه ۲ و واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان های امام خمینی (ره)، دکتر محمد کرمانشاهی و فارابی رتبه ۳ و واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان امام رضا (ع) رتبه 4 را از میان دانشگاه های علوم پزشکی تیپ ۲ کشور را به خود اختصاص دادند.

وی افزود:: ارزیابی واحدهای توسعه تحقیقات بالینی در دو محور اصلی ظرفیت سازی و دستاوردهای پژوهشی با تفکیک تیپ دانشگاهی از میان 87 واحد توسعه تحقیقات بالینی با هشت شاخص و 14 زیر شاخص توسط معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام شد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه این موفقیت بزرگ و قرار گیری هر 3 واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه در بین واحد های برتر را که نتیجه تلاش شبانه روزی اعضای هیات علمی و محققان دانشگاه و کارشناسان واحدهای یاد شده می باشد، به رییس دانشگاه، روسای واحدهای مذکور و پژوهشگران دانشگاه تبریک گفت.

۱۴ اَمرداد ۱۴۰۲ ۲۳:۲۲