پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسب روز خبرنگار

روز خبرنگار

بسم الله الرحمن الرحیم

مناسبت نامگذاری ایام یادآور گرامیداشت زحمات عزیزانی است که در عرصه های مختلف با تلاش خود زمینه را برای پیشرفت میهن همیشه سرافراز ایران اسلامی فراهم می آورند.

در این بین نقش بی بدیل اصحاب رسانه جایگاه ممتازی داشته که گستره فعالیت آن در تمام سطوح قابل مشاهده بوده است و ایجاد ارتباط مستمر بین مردم و مدیران ، انعکاس اخبار و فعالیت های صورت گرفته توسط دستگاه های خدمت رسان و صدای رسای مردم در انتقال مشکلات به مسئولین ،نشان دهنده رسالت خطیر این قشر شریف می باشد.بازخورد این فعالیت مستمر ارتقا سطح کیفی خدمات توسط دست اندرکاران و اطلاع هرچه بیشتر از نقایص احتمالی می باشد.

اینجانب به مناسبت فرارسیدن روز خبرنگار ضمن تشکر از تعامل سازنده تمامی متولیان رسانه با دانشگاه علوم پزشکی که همواره همراه و همدل با خانواده بهداشت و درمان بوده اند ،عزت روز افزون و سلامتی را برای شما عزیزان از خداوند سبحان تمنا دارم.

دکتر قباد محمدی