مگا آی سی یو بیمارستان فارابی با ۲۲ تخت به زودی تجهیز و راه اندازی می شود

مگا آی سی یو بیمارستان فارابی

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه که وی را مدیران منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی، بودجه و آمار و فناوری اطلاعات همراهی می‌کردند، صبح روز شنبه از مگا آی سی یو بیمارستان فارابی بازدید نمود.

مهندس کریمی در این بازدید از مدیران مربوطه درخواست کرد در اسرع وقت نسبت به رفع موانع و مشکلات موجود در حوزه های مختلف در راه اندازی و بهره برداری از این بخش تسریع شود.

معاون توسعه دانشگاه در ادامه از بخش آموزشی این مرکز نیز بازدید بعمل آورد و در خصوص توسعه فضای فیزیکی این حوزه نیز دستور بررسی لازم را صادر نمود.

در پایان در نشستی با حضور رئیس و مدیران بیمارستان فارابی، مشکلات عمومی این مرکز از جمله پرداخت معوقات پرسنلی، نیروهای شرکتی، نمازخانه مرکز، آشپزخانه و... مطرح و در این خصوص بحث و بررسی لازم بعمل آمد.

۲۸ مرداد ۱۴۰۲

فارابی