حضور و بازدید اعضای هیات رئیسه دانشگاه از مرکزخدمات جامع سلامت خسروی و دیگر واحدهای خدمت رسان در نقطه صفر مرزی در ایام اربعین حسینی

بازدید اعضای هیات رئیسه
بازدید میدانی رییس دانشگاه به همراه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ،معاون توسعه مدیریت و منابع ،معاون بهداشتی،مشاور و رییس دفتر ریاست و جمعی از مدیران دانشگاه از مرکز خدمات جامع سلامت روستایی شبانه روزی خسروی و قرارگاه عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی و خدمات سلامت مرز خسروی:

در بازدید از مرکز خدمات جامع سلامت خسروی ،وضعیت داروخانه،آزمایشگاه و بخش های مختلف این مرکز مورد بررسی قرار گرفت.

*پروژه قرارگاه عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی نیز مورد بازدید قرار گرفت و دستورات لازم جهت تسریع در تکمیل این پروژه صادر شد.

*بازدید از اتاق های سرد و کانکس های بهداشتی درمانی ویژه سرم تراپی و معاینه بیماران در نقطه صفر مرزی.

*نظارت بر نحوه برپایی بیمارستان صحرایی ارتش در مرز خسروی هم انجام شد .

یکشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۲

خسروی 9