پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز پزشک

روز پزشک

" بسمه تعالی "

منصب شریف طبابت جایگاه رفیعی است که تلفیقی از عشق و ایثار بوده تا صیانت از سلامت هم نوع سرلوحه این حرفه قرار گیرد و ثمره این فداکاری رضایت خالق و آرامش مخلوق را به بار می آورد.

حرکت رو به جلو در مسیر ناهموار علم که عزمی راسخ و انگیزه ای متعالی را طلب می نماید جز با شوق خدمت انسان های وارسته سازگار نبوده و نیل به این هدف سختی مسیر را بر آنان گوارا می نماید.

تخصص مثال زدنی و دانش روز افزون در جامعه پزشکی امری محرز و غیر قابل انکار می باشد که تراز علمی ایران سرافراز در سطح جهان گواه این موضوع است که تحقق این مهم بی تردید با زحمات پزشکان حاذق این مرز و بوم محقق گردیده است.

روز پزشک فرصتی فراهم آورده تا با گرامیداشت اساتید گرانقدر علوم پزشکی و زنده نگاه داشتن یاد و خاطره شهدا والا مقام عرصه بهداشت و درمان ضمن ارج نهادن به مقام شامخ پزشکان گرامی توفیق روز افزون و سلامتی را برای مدافعان سلامت از ایزد منان طلب نمایم.

✔️  دکتر قباد محمدی
                       رئیس دانشگاه