اتمام فرآیند تجهیز کامل مرکز بهداشتی درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی ثارالله

اورژانس پیش بیمارستانی ثارالله

دکتر شیرزادیان مدیر تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه گفت: با پیگیری های مستمر حوزه معاونت غذا و دارو، مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه؛ مرکز بهداشتی درمانی و اورژانس پیش بیمارستانی ثارالله در مرز خسروی در آستانه بهره برداری قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شیرزادیان بیان کرد: این مرکز با ظرفیت بیست تخت با تجهیزات کامل از قبیل بیست تخت بستری ، بخش احیا، اتاق های معاینه مردان و زنان، سیستم مانیتورینگ و سنجش علایم حیاتی بیمار و... در آستانه تجهیز کامل قرار دارد.

وی افزود:همکاران مدیریت تجهیزات پزشکی دانشگاه با تلاش شبانه روزی این تجهیزات را تامین و ظرف مدت ۲۴ ساعت ضمن هماهنگی با شرکت های نمایندگی کالاها نسبت نصب و راه اندازی آنها مبادرت نمودند.

به گفته او ارزش تجهیزات پزشکی این مرکز نزدیک به چهار میلیارد تومان برآورد می گردد.

دکتر شیرزادیان از همکاری همیشگی و همه جانبه ی هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران وزارت بهداشت در تامین این اقلام تشکر و قدردانی کرد.