با راه اندازی چهارمین واحد توسعه تحقیقات بالینی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موافقت شد

چهارمین واحد توسعه تحقیقات بالینی

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از موافقت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی واحد توسعه تحقیقات بالینی بیمارستان معتضدی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سیروس جلیلی در این خصوص گفت: با اعلام معاونت تحقیقات و فناوری وزارت متبوع چهارمین واحد توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه در بیمارستان معتضدی راه اندازی می شود.

دکتر جلیلی ضمن تبریک این موفقیت به ریاست دانشگاه، محققین، پژوهشگران دانشگاه و همکاران معاونت تحقیقات و فناوری افزود: امید است با اضافه شدن این واحد به واحدهای توسعه تحقیقات بالینی دانشگاه شاهد پژوهش های اثرگذار در میان اعضای هیات علمی بالینی دانشگاه خواهیم بود و از ظرفیت بالای این اعضا نهایت بهره را خواهیم برد.

گفتنی است در حال حاضر سه واحد توسعه تحقیقات بالینی در بیمارستان های امام رضا (ع)، بیمارستان های طالقانی و امام علی (ع) و بیمارستان های فارابی، محمد کرمانشاهی و امام خمینی (ره) فعال می باشند و با موافقت فعلی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دارای 4 واحد توسعه تحقیقات بالینی خواهد بود.
رسانه جدید