دکتر مهدی ایازی به عنوان "سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب" منصوب شد/ تقدیر از دکتر یوسف صفری

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر مهدی ایازی به عنوان " سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب" منصوب شد.

دکتر ایازی متولد ۱۳۵۸ و متخصص چشم می باشد و فارغ التحصیل پزشکی عمومی از دانشگاه علوم پزشکی تهران است که دوره تخصص خود را نیز در دانشگاه علوم پزشکی گیلان گذرانیده است .

از سوابق اجرایی وی می توان به سرپرستی مرکز بهداشتی درمانی چشمه علیشاه گیلانغرب درسال ۱۳۸۵ اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر یوسف صفری عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر یوسف صفری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سمت مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرپل ذهاب با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقبادمحمدی