پیام رئیس دانشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس

بسمه تعالی

۳۱ شهریور ماه آغاز هفته دفاع مقدس و یادآور رشادت های دلیرمردان این مرز و بوم در حراست از کیان وطن می باشد.

فرهنگ ایثار، یادگار این بزرگ مردان برای همه دوران خواهد بود که هرجا برای سربلندی ایران عزیز اقدامی لازم باشد فرزندان وطن تا پای جان خواهند ایستاد. تداعی این از خود گذشتگی برای ما ضرورتی کتمان ناپذیر است ،که بدانیم آرامش امروز و مهیا بودن شرایط برای هر حرفه ای مرهون عزیزانی است که جان دادند تا ما ادامه مسیر دهیم.

در راه تعالی کشور عزیز ، باید با زنده نگهداشتن خاطره تمام کسانی که تا به امروز خون خود را نثار نمودند تا امنیت ایران سرافراز برقرار باشد، این میراث گرانقدر را پاس داشته و با حسن عمل ،راه را تا اعتلای همه جانبه این سرزمین طی نماییم.

به همین منظور ضمن تبریک فرارسیدن هفته دفاع مقدس و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام برای تمامی مدافعان امنیت، آرزوی سلامتی و سربلندی را از ایزد منان تمنا دارم.

دکتر قباد محمدی