دکتر وزیری معاون آموزشی دانشگاه از راه یابی تیم المپیاد کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه و مدیریت نظام آموزش و سلامت دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مرحله دوم گروهی پانزدهمین دوره المپیاد دانشجویی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: از سه تیم حیطه کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه کلان منطقه آمایشی ۳، یک تیم ۶ نفره از دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و یک تیم ۴ نفره از دانشگاه علوم پزشکی همدان به مرحله دوم گروهی راه یافتند. همچنین از ۲ تیم مدیریت نظام آموزش و سلامت این کلان منطقه تنها یک تیم مشترک از دانشجویان کرمانشاه، همدان و کردستان به مرحله دوم گروهی راه یافتند.

وی اسامی دانشجویان حیطه کارآفرینی و کسب و کارهای فناورانه را به شرح ذیل اعلام کرد:
۱. خانم تارا ظهرابی دانشجوی رشته پزشکی
۲. خانم نسترن پناهی دانشجوی رشته داروسازی
۳. خانم آیدا شمس دانشجوی رشته دندانپزشکی
۴. خانم مبینا اسماعیلی دانشجوی رشته دندانپزشکی
۵. خانم محیا میرزایی دانشجوی رشته داروسازی
۶. آقای محمد امین حمصی دانشجوی رشته داروسازی

به گفته وی اسامی دانشجویان حیطه مدیریت نظام آموزش و سلامت نیز به شرح ذیل می باشد:

۱. آقای محمد هادی سالاری دانشجوی رشته داروسازی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
۲. خانم زهرا طاهری دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان
۳. خانم کوثر آرمین دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی همدان

گفتنی است این رقابت از روز سوم لغایت هفتم مهر ماه سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد و نتایج نهایی هشتم مهر ماه اعلام می گردد.

به امید موفقیت دانشجویان عزیز در این مرحله از المپیاد