دکتر آذر ولی زاده به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین منصوب شد/ تقدیر از دکتر عمران آزادی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر آذر ولی زاده به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین منصوب شد.

وی متولد شهرستان گیلانغرب و دارای دکترای تخصصی ( Ph.D) باکتری شناسی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ایلام  است .

از سوابق اجرایی دکتر ولی زاده می توان  معاون مدیر کل محیط زیست استان کرمانشاه به مدت ۴ سال و مشاور تخصصی رئیس فراکسیون محیط زیست ، آب و انرژی در مجلس را نام برد.

از موفقیت های وی نیز می توان به ثبت توالی ژنی طراحی واکسن Sub unit  سل در سایت ncbi و تألیف دو جلد کتاب و انتشار مقالات isi pubmed متعدد اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر عمران آزادی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر عمران آزادی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سمت مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقبادمحمدی