همایش بهره وری در نظام سلامت برگزار می شود

به اطلاع کلیه  متخصصان مراقبت های بهداشتی و علاقه مندان می رساند همایش بهره وری در نظام سلامت در سطح کلان منطقه 3 آمایشی کشور، با مشارکت دانشگاه های علوم پزشکی قطب، استانداری و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمانشاه برگزار می گردد و آماده دریافت آثار شما همچون پروژه های بهره وری موفق، دانش و تجارب موثر، ایده و پیشنهاد، محصولات فناورانه بهره ور و مقالات پژوهشی در چارچوب محورهای همایش می باشد.

مهلت دریافت آثار از 20 مهر لغایت 5 آبان 1402 و این همایش 2 آذر 1402 در سالن همایش بیمارستان امام رضا (ع )برگزار می شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت  healthproductivity.kums.ac.ir مراجعه کرده و یا با شماره 38358973-083 تماس حاصل فرمائید.

گفتنی است در این همایش علاوه بر فرصت یادگیری، شبکه سازی و مشارکت در این رویداد الهام بخش با شرکت در کلاس ها و کارگروه ها و دریافت امتیاز آموزش بهره مند می شوید.

بهره وری اصلی است که به ما شیوه زیستن هدفمند، موثر و ارزش آفرین را می آموزد پس این فرصت طلایی را از دست ندهید و با شرکت در یک همایش فوق العاده با محوریت بهره وری در نظام سلامت با ذهن درخشان خود بخشی از انقلاب بهره وری در نظام سلامت باشید.