دکتر جمشید رضائی به سمت "رئیس کارگروه بهره وری دانشگاه " منصوب شد

دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر جمشید رضائی را به عنوان رئیس کارگروه بهره وری دانشگاه منصوب کرد.

دکتر رضایی متولد 1361 در کرمانشاه و فارغ التحصیل دکترای عمومی داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال 1387 می باشد.

از سوابق اجرایی وی می توان مسئول راهبردی داروسازی بیمارستانی ، دبیر کارگروه کارآفرینی در آموزش علوم پزشکی ، مشاور معاون غذا و دارو در امور داروئی ،  مسئول خرید نیمه متمرکز دارو و تجهیزات پزشکی مصرفی  ، مدیر اجرایی پروژه ساماندهی زنجیره تامین، توزیع و عرضه شیرخشک های متابولیک و رژیمی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه را نام برد.

وی که حدود 6 سال سابقه فعالیت در زمینه بهره وری در حوزه سلامت را دارد  عضو چندین کمیته از جمله کمیته برنامه های عملیاتی اقتصاد مقاومتی،  کمیته کارشناسی بهره وری دانشگاه و شورای فناوری دانشگاه و .... نیز می باشد