دومین جشنواره منطقه ای نظام پیشنهادات برگزار می شود

مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه از برگزاری دومین جشنواره منطقه ای نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر گلاره حاتم ضمن اعلام موضوعات زیر به عنوان محورهای تعیین شده در دومین جشنواره منطقه ای نظام پیشنهادات ( ذیل همایش منطقه ای بهره وری  در نظام سلامت) ، هدف از برگزاری این جشنواره را بهره منـدی از توانمندی های فکری و اندیشه خلاق کارکنان، جهت فراخوان پیشـنهاد در سامانه نظام پیشنهادات دانست.

وی اعلام کرد: علاقمندان می توانند برای شرکت در جشنواره فوق و ارائه پیشنهاد خود به سامانه نظام پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به آدرس tprs.kums.ac.ir/suggestions مراجعه کنند.

گفتنی است سامانه نظام پیشـنهادات از طریق مراجعه به سایت دانشـگاه و در بخش مربوط به کارکنان نیز قابل دستیابی می باشـد و مهلت ارسال پیشنهادات 1402/8/7 می باشد.

موضوعات فراخوان پیشنهاد:
1- ارتقا بهره وری در مدیریت منابع مالی، دارایی ها و سرمایه های سازمان و مولد سازی آن ها
2- ارتقا بهره وری در مدیریت منابع و سرمایه های انسانی سازمان
3- ارتقا بهره وری در مدیریت فرهنگ سازمانی