طیبه اقبالی به عنوان "رئیس دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی" منصوب شد/ تقدیر از دکتر بهروز سلطانی

طیبه اقبالی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه طیبه اقبالی به عنوان "رئیس دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی" منصوب شد.

وی متولد 1368 از شهر کرمانشاه و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد پرستاری سلامت جامعه از دانشگاه آزاد خوراسگان استان اصفهان در سال 1395 می باشد .

اقبالی که از سال 98 عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری و دبیر کمیته اعتبار بخشی دانشکده پرستاری سنقر می باشد پیشتر مسئولیت EDO همین دانشکده را نیز عهده دار بوده است.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر بهروز سلطانی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

به نام خدا

جناب آقای دکتر بهروز سلطانی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی ریاست دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکترقبادمحمدی
رئیس دانشگاه