دکتر علی اکبر مظفری به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر" منصوب شد/ تقدیر از دکتر محی الدین امینی

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه دکتر علی اکبر مظفری به عنوان " مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر " منصوب شد.

دکتر مظفری دارای دکترای تخصصی بافت شناسی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه است که از سوابق اجرائی وی می توان به مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کامیاران و نیز ۷ سال رئیس بیمارستان این شهرستان اشاره کرد.

گفتنی است پیشتر مسئولیت فوق را دکتر محی الدین امینی عهده دار بوده که دکتر محمدی طی لوحی به شرح ذیل از وی تقدیر کرد.

جناب آقای دکتر محی الدین امینی

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سمت مدیریت شبکه بهداشت و درمان شهرستان روانسر با تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی