ریاست دانشگاه: همه واحدهای دانشگاه باید همکاری همه جانبه ای با روابط عمومی داشته باشند.

ریاست دانشگاه: همه واحدهای دانشگاه باید همکاری همه جانبه ای  با روابط عمومی داشته باشند.
دکتر نیکبخت از مسئولین دانشگاه خواست توجه ویژه ای هم به شرایط رابطین روابط عمومی داشته باشند.

دکتر محمدرضا نیکبخت امروز در جلسه تودیع و معارفه سرپرست روابط عمومی دانشگاه  ، روابط عمومی را مهمترین قسمت دانشگاه دانست و از همه واحدها خواست نسبت به افزایش میزان همکاری خود با این واحد اقدام کنند. وی ضمن تقدیر از کسب مقام دوم روابط عمومی های برتر استان توسط روابط عمومی دانشگاه از مدیران واحدهای مختلف خواست ضمن ارتقای همکاری خود با روابط عمومی  توجه جدی به شرایط و وضعیت رابطین روابط عمومی واحدهای مختلف دانشگاه داشته باشند و نسبت به رفع نیازهای روابط عمومی ها هرچه سریعتر  اقدام نمایند.