طرح بهره ورانه منتخب دانشگاه به ثمر نشست

"مجموعه آزمایشگاه های دانشکده تغذیه و صنایع غذایی موفق به کسب پروانه بهره برداری آزمایشگاه همکار از سازمان غذا و دارو کشور گردید."

دکتراحسان صادقی رئیس دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی گفت: پس از 3 سال پیگیری و تلاش در جهت استانداردسازی مجموعه آزمایشگاه های این دانشکده که ایده آن نیز به عنوان طرح بهره وری منتخب از سوی وزارت بهداشت اعلام گردید به ثمر نشست .

وی اظهار داشت: از این پس کارخانجات صنایع غذایی استان می توانند به جای تاسیس آزمایشگاه با عقد قرارداد همکاری با این مجموعه نمونه های خود را مورد ارزیابی قرار دهند، همچنین ارگان های نظارتی استان نیز  قادر به ارسال نمونه های مواد غذایی کارخانجات استان به این مجموعه آزمایشگاهی خواهند بود.

به گفته وی این اقدام از یک طرف موجب بهره وری و درآمدزایی مجموعه دانشگاهی شده و از سوی دیگر مشکلات صنعت استان را نیز حل خواهد کرد.

وی ضمن عرض تبریک این موفقیت از ریاست دانشگاه، معاون غذا و دارو، مدیریت بهره وری دانشگاه، مسئول آزمایشگاه های رفرنس دانشکده، کارشناسان و همه همکارانی که در طی این مسیر تلاش نمودند قدردانی کرد.

رسانه جدید