دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به دریافت مجوز تشکیل گروه آموزشی علوم توانبخشی شد

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه موفق به دریافت مجوز تشکیل گروه آموزشی علوم توانبخشی از سوی وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی گردید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سیاوش وزیری،معاون آموزشی دانشگاه گفت: در راستای توسعه کمی و کیفی آموزش دانشگاه و با پیگیری‌های به عمل آمده، مجوز تشکیل گروه آموزشی علوم توانبخشی از وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی اخذ گردید.

وی اظهار داشت: بر این اساس پیگیری جهت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی رشته های زیر مجموعه های علوم توانبخشی به عمل خواهد.

دکتر وزیری ضمن تبریک به جامعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، از زحمات ریاست محترم دانشگاه، مدیران و همکاران حوزه معاونت آموزشی دانشگاه سپاسگزاری کرد .

۲۴ آبان ۱۴۰۲ ۱۰:۳۰