سرپرست جدید مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه منصوب شد / تقدیر از دکتر حسین امیری

طی حکمی از سوی دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه محسن شمسی به عنوان "سرپرست مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه" منصوب شد.

محسن شمسی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی است که سابقه معاون اداری ، مالی دانشکده داروسازی ، رئیس امور عمومی و سرپرست اداره بازرسی معاونت غذا و دارو ، رئیس اداره تدارکات ستاد دانشگاه ، رئیس کمیسیون مناقصات دانشگاه ، معاون مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه و اخیرا نیز مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه را در کارنامه خود دارد.

شایان ذکر است پیشتر سرپرستی مدیریت فوق را دکتر حسین امیری عهده دار بوده است که اخیرا به عنوان سرپرست بیمارستان امام علی (ع) منصوب گردیده و دکتر محمدی با اهدا لوح زیر از وی تقدیر نمود.

جناب آقای دکتر حسین امیری

نعمت و عطیه ارزشمند الهی در مسیر خدمت به سلامت مردم را که به خادمان این حوزه عطا فرموده اند، پاس داشته و شکرگزار درگاه پروردگار هستیم.

بدینوسیله صمیمانه از همه تلاش های شما در مدت تصدی سرپرستی مدیریت بازرسی ، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات دانشگاه با  تشویق کتبی درج در پرونده پرسنلی تقدیر و تشکر می نمایم.

امید است این مجموعه همواره از تجربیات ارزشمند شما بهره مند گردیده و در تمام مراحل زندگی موفق و سربلند باشید.

دکتر قباد محمدی