برگزاری انتخابات نمایندگی هیات مدیره و هیات امنا موسسه خیریه محکم در استان کرمانشاه

انتخابات نمایندگی هیات مدیره و هیات امنا موسسه خیریه محکم در استان کرمانشاه در دیدار با حجت الاسلام غفوری امام جمعه کرمانشاه برگزار شد.

این انتخابات امروز با حضور دکتر دلشاد رئیس موسسه خیریه محکم،معاون سیاسی امنیتی استانداری،رئیس دانشگاه، مدیر عامل خیرین سلامت استان و سایر مسئولان و اعضا و روسای بیمارستان ها برگزار شد.

در انتخابات هیات امنا موسسه خیریه محکم ، حجت الاسلام والمسلمین غفوری به عنوان رئیس و دکتر محمدی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان نایب رئیس انتخاب شدند و در انتخابات هیات رییسه، دکتر شعبانی معاون سیاسی امنیتی استانداری به عنوان رئیس انتخاب شد .

موسسه خیریه محکم(موسسه حمایت از ناهنجاری های مادرزادی کودکان نظیر لب شکری،شکاف کام،دیابت مادرزادی و...) ۵۶ مورد تحت پوشش دارد.

رسانه جدید

۲۵ آبان ۱۴۰۲ ۱۸:۳۸