متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت روز پرستار

بسمه تعالی

پرستاری حرفه ای مقدس و هنری مملو از عشق به هم نوع می باشد که با تجلی عواطف انسانی در وجود سفید پوشان ، نمایان گشته است.

تیمار بیماران ،روح بلندی طلب می نماید که وسعت قلوب مهربان پرستاران را هرچه بیشتر به ظهور و بروز گذاشته ،تا آرامش جسم دردمندان ، رسالت این عزیزان گردد و حضور بر بالینشان ،حس نوع دوستی را با لطافت بر تابلوی زیبای انسانیت حک نماید.

سالروز میلاد اسوه صبر و بزرگ پرستار دشت کربلا ،حضرت زینب کبری (س) فرصت مغتنمی است تا از زحمات قشر شریف و خدوم پرستاران که در شرایط گوناگون و با کاستی های موجود ،رسالت خود را به احسن وجه ایفا نموده و شرافت را سرلوحه کار خود قرار داده اند قدردانی نمائیم.

انشاءاله با تلاش تیم مدیریتی دانشگاه مشکلات پیش روی این عزیزان را با عنایت خداوند متعال مرتفع خواهیم نمود.

به همین منظور ضمن تبریک این روز ، توفیق روز افزون شما بزرگواران را از ایزد منان طلب می نمایم.

دکتر قباد محمدی