دکتر محمدی:

با جدیت پیگیر مطالبات پرستاران هستیم

دکتر قباد محمدی رئیس دانشگاه در جلسه هیات رئیسه دانشگاه ضمن عرض تبریک ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار را به همه پرستاران دلسوز و زحمتکش تبریک می گوییم گفت: قدردان زحمات تک تک این عزیزان هستیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: مجموعه دانشگاه قشر پرستاران را ویژه می‌بیند و پیگیر مطالبات به حق آنها می باشد.

دکتر محمدی عنوان کرد: حضور حداکثری همکاران در تجمعات سراسری علیه رژیم غاصب صهیونیست نشان از بینش بالای کادر درمان می باشد ، محکومیت این جنایات وحشیانه وظیفه همه ماست.

وی با بیان اینکه  پروژه های بسیار خوبی طی ۲ سال گذشته به بهره برداری رسیده  که حاصل تلاش های شبانه روزی مدیران و کارکنان دانشگاه می باشد گفت: یکی از پروژه های مهم دانشگاه راه اندازی پت اسکن بیمارستان امام رضا(ع)  است که به زودی وارد مدار خدمت به بیماران می شود.

وی همچنین افزود:در بخش دولتی تنها ۵ دستگاه پت اسکن وجود دارد که با پیگیری های صورت گرفته یک دستگاه پت اسکن به استان کرمانشاه اختصاص یافته است.

۲۸ آبان ۱۴۰۲ ۱۵:۰۹