پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت هفته بسیج

هفته بسیج

بسمه تعالی

انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در گذر ایام خود شاهد اتفاقات و حوادثی بوده که با وجود تلخی ها و شیرینی های آن سبب رشد و تکامل این مسیر با عزت گردیده است .

پیشرفت های همه جانبه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران با همت مردم و مسئولین روند رو به رشد خود را با اقتدار طی نموده است.

در این مسیر پر فراز و نشیب همراهی مردم همدلی و ایثار بسیج سر افراز درتمامی ادوار و زمینه ها چنان بروز و نمود یافته است که قابل کتمان نبوده‌ و فروغ این نهاد انقلابی برخواسته از متن مردم در آسمان اقتدار انقلاب هر روز درخشان تر شده و جغرافیای این فرهنگ متعالی وسعتی همه جانبه یافته است.

زحمات بسیج از ابتدای انقلاب اسلامی و شروع جنگ تحمیلی در مقابله با تخاصم و تجاوز علیه تمامیت ارضی تا به امروز در قالب خدمات گوناگون در عرصه های مختلف نشان از قابلیت تمام عیار این مجموعه ی عظیم در انقلاب بوده است که با بهره گیری از ظرفیت های مردمی اثبات نموده و یکی از مظاهر ایثار و خدمت در خاطره تاریخی این ملت شجره طیبه بسیج می باشد.

به همین منظور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والا مقام بسیج و مجاهدت های یکایک بسیجیان عزیز در برهه‌های مختلف زمان سرافرازی هرچه بیشتر این نهاد انقلابی را از خداوند متعال تمنا دارم.

دکتر قباد محمدی