تحقیقات و فناوری دانشگاه در راستای ایرانی جوان برای آینده ای پرامید

ایرانی جوان برای آینده ای پرامید

معاون تحقیقات و فناروی دانشگاه از تلاش های این معاونت برای تحقق قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده با بهره گیری از کل ظرفیت های خود برای انجام برخی اقدامات صورت گرفته خبرداد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سیروس جلیلی اظهار داشت : در این راستا با همفکری اعضای شورای پژوهشی دانشگاه اقدمات مثمر ثمری همچون پذیرش طرح های مرتبط با قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده بدون هیچ محدودیتی صورت گرفته است.

وی با اشاره به دیگر اقدامات معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه دراین خصوص گفت:  حذف فراخوان های تحقیقاتی به طوری که محدودیت ارسال پروپوزال تحقیقاتی برای ارسال پروپوزال ها برداشته شد از این جمله است.

دکتر جلیلی در خصوص حمایت های صورت گرفته در حوزه فناوری نیز با اشاره به حمایت صورت گرفته دانشگاه از یکی از شرکت های فناور عضو مرکز رشد گفت: در راستای طرح حمایت از جوانی جمعیت، مبلغ دو میلیارد تومان در جهت راه‌اندازی و تجهیز اتاق تمیز به منطور تولید سلول‌های بنیادی و مشتقات آن در درمان ناباروری به شرکت زیست تولید رازی تخصیص داده شده است.