خبری خوش برای مردم شریف استان

ورود یک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته قلبی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

یک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته قلبی
دکتر شیرزادیان مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه از ورود یک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته قلبی به دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه وی اظهار داشت: با پیگیری های دو ساله تیم مدیریتی دانشگاه، یک دستگاه آنژیوگرافی پیشرفته قلبی امروز وارد دانشگاه و تحویل مرکز آموزشی درمانی امام علی (ع) گردید تا در بخش آنژیوگرافی این مرکز نصب و راه اندازی شود.

به گفته او این دستگاه از محصولات جدید کمپانی زیمنس آلمان و مدل Artis Q می باشد و ارزش ریالی روز آن حدود سی میلیارد تومان است.

دکتر شیرزادیان عنوان کرد: با پیگیری ها و پیش بینی های صورت گرفته، خوشبختانه مکان مورد نظر برای استقرار دستگاه تقریبا آماده بوده و پیش بینی می گردد پس از مرتفع نمودن اندک کارهای تاسیساتی باقیمانده و اخذ مجوز نصب، در کمترین زمان ممکن شاهد بهره برداری از این دستگاه مهم و حیاتی برای مردم شریف استان باشیم.

وی همچنین پیش بینی کرد که با بهره برداری از این دستگاه، ترافیک پذیرش، تشخیص و درمان بیماران قلبی متقاضی آنژیوگرافی کاهش داشته باشد.