درخشش دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جشنواره ملی شیخ الرئیس

جشنواره ملی شیخ الرئیس

جشنواره ملی «شیخ الرئیس» در خصوص فناوری های نوین آموزش علوم پزشکی در تاریخ ۱ الی ۳ آذر ماه ۱۴۰۲ در مرکز همایش‌های رازی برگزار شد که در  رقابت طرحهای برتر فناوری آموزشی این جشنواره ، طرح دکتر میثم سیاه منصوری (گروه مهندسی پزشکی-دانشکده پزشکی) و دکتر هدایت مرادپور (گروه پروتزهای دندانی-دانشکده دندانپزشکی) در اولین دوره جشنواره ملی شیخ الرئیس، موفق به کسب عنوان "دستاورد برتر ملی" شدند.

همچنین اعضا تیم استارت آپ دانشجویی دانشگاه نیز امین حمصی، نسترن پناهی و محیا میرزایی از دانشکده داروسازی،مبینا اسماعیلی و آیدا شمس از دانشکده دندانپزشکی و تارا ظهرابی از دانشکده پزشکی از بین ۸۰ طرح، به عنوان طرح دوم برتر کشوری قرار گرفت.

لازم به ذکر است هدایت تیم استارت آپی را دکتر میثم سیاه منصوری و دکتر حمید شرینی از اعضای گروه مهندسی پزشکی برعهده داشتند.

افتخارات کسب شده را به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک می گوییم.