آیین کلنگ زنی دو بخش مراقبت‌های ویژه ccu, scu در بیمارستان حضرت رسول (ص) با مشارکت بانوی خیر جوانرودی

این مراسم با حضور دکتر نامدار حسینی فرماندار شهرستان جوانرود ، دکتر سیدطاهر حسینی رییس شبکه بهداشت و درمان ، دکتر حسین محمدی رییس بیمارستان ، حجت الاسلام قبادی نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،محمدنیا نماینده خیر و جمعی از مسئولان شهرستان روز گذشته برگزار شد.

با همت والای بانو هاجر مرادی از خیرین سلامت حوزه سلامت شهرستان جوانرود و مشارکت دانشگاه کلنگ این پروژه مهم با زیربنای ۱۶۱ متر و مشتمل بر ۸ تخت مراقبت‌های ویژه، به زمین زده شد.

بی شک احداث دو بخش مراقبتی سکته مغزی و سکته قلبی خبری خوش برای مردم چهار شهرستان جوانرود ، پاوه ، روانسر و ثلاث می‌باشد که نیاز درمانی مربوطه را به بیمارستان های مرکز استان ، برطرف خواهد نمود.