انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه احداث مرکز فوریت های پزشکی سراب قلعه شاهین سرپل ذهاب با مشارکت خیّر خارج از کشور

طی هماهنگی به عمل آمده با خیّرین خارج از کشور توافق نامه همکاری سه جانبه در زمینه مشارکت در احداث مرکز فوریت های پزشکی سراب قلعه شاهین شهرستان سرپل ذهاب بین دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ، خانم سارانی نماینده خیّر ،مجمع خیّرین سلامت استان و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه منعقد گردید.

در ادامه این نشست لوح تقدیر و نشان نیکوکاری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از سوی رییس دانشگاه به نماینده خیر اهدا گردید.

گفتنی است مرکز فوریت های پزشکی سراب قلعه شاهین شهرستان سرپل ذهاب در متراژ ۱۵۵ متر مربع و هزینه ای بالغ بر ۴۰ میلیارد ریال احداث خواهد شد.