کسب جایزه معتبر بین المللی در امریکا توسط عضو هیات علمی دانشگاه

معتبر بین المللی در امریکا
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه از کسب جایزه معتبر بین المللی در امریکا توسط عضو هیات علمی دانشگاه خبر داد.

دکتر سیروس جلیلی در خصوص این موفقیت گفت: دکتر شهلا میرزایی عضو هیات علمی دانشکده داروسازی به سرپرستی تیم تحقیقاتی که در بزرگترین همایش سالیانه داروسازی اکتبر 2023 در فلوریدای امریکا برگزار شد، موفق به کسب جایزه با عنوان " مقاله با بالاترین تاثیر " شد.

دکتر جلیلی افزود: در این رویداد که حدود 3000 نفر شرکت کننده از محققان ، استادان و صاحب نظران داروسازی حضور داشتند، جوایزی در زمینه های مختلف به افراد و تیمها در حیطه های تحقیقات دارویی اهدا شد. در این مطالعه که توسط تیم دکتر میرزایی با عنوان طراحی و ساخت فرمولاسیون با تکنیک نانودارورسانی در چشم و بررسی کارایی آن در چشم حیوان صورت گرفته بود، جایزه پس از بررسی توسط هیات داوران انجمن داروسازی امریکا، در مراسم اختتامیه به نماینده تیم جایزه اهدا شد.

گفتنی است: انجمن داروسازی آمریکا (AAPS) یک سازمان علمی و حرفه ای متشکل از تقریباً 7000 عضو منفرد و بیش از 10000 عضو فعال در دانشگاه، صنعت، دولت و سایر مؤسسات تحقیقاتی مرتبط با علوم دارویی در سراسر جهان است.

ویدیو معرفی