بررسی مدارک پذیرفته شدگان آزمون استخدامی مهر ماه سالجاری

آزمون استخدامی مهر ماه

مدیر منابع انسانی دانشگاه گفت: پس از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مهر ماه سالجاری و اعلام بیش از ظرفیت پذیرفته شدگان، طی سه روز اخیر از ۷۶۶ نفر جهت بررسی مدارک در مجموعه ورزشی شهید سلیمانی دعوت بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرام دمیاد عنوان کرد: از این تعداد ۳۳۸ نفر پس از طی مراحل گزینش و انجام مصاحبه به عنوان نفرات اصلی پذیرفته می شوند.

وی اظهار داشت:پس از دریافت مدارک، مدیریت منابع انسانی در قالب ۵ گروه به بررسی مدارک می پردازد و بر اساس اعلام وزارت بهداشت حداکثر تا ۲۰ روز آینده، اسامی افراد پذیرفته شده اعلام می گردد.

دمیاد افزود:این مدیریت در این مدت تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با حداکثر توان و با انظباط و دقت خاصی این پروسه را در جهت احقاق حق داوطلبین به اتمام رساند.

وی بیان کرد:بر خود لازم می دانم از همراهی و همکاری مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر غلامی معاون دانشجویی، فرهنگی در انجام این پروسه حساس تشکر و قدردانی نمایم.