پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت روز دانشجو

فرا رسیدن هر مناسبتی در تقویم این مرز و بوم یادآور اتفاق تاریخ سازی است که ارزش آن سبب ثبت آن رویداد گردیده است.

دانش گوهر است و جویندگان آن گوهرشناسانی هستند که پا در طریق علم نهاده و سختی مسیر آن را با شیرینی هدف میسر نموده‌اند.

دانشجویانی که مسافران این راه هستند آینده سازانی می‌باشند که عزم امروز آنها رشد و تعالی فردای میهن اسلامی را رقم خواهد زد و تلاش آنها در کسب علم ، اقتدار روز افزون و توسعه همه جانبه را در ابعاد مختلف فراهم می آورد.

مغتنم شمردن فرصت تکرار نشدنی ایام جوانی بهترین مجال است برای علم اندوزی تا با پیمودن این مسیر مبارک علاوه بر پرورش روح و بالندگی نفس، نیل به غایت دانش که خدمت به خلق است فراهم گردد.

به همین منظور فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو که بی‌شک ترقی کشور در گرو همت شما عزیزان خواهد بود را تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

دکتر قباد محمدی